Welkom!
Spannend, blij, bijzonder, levenservaring, eng, twijfels, genieten, ervaren, voelen, ruiken, zien, beleven, nieuw, by myself, gevaarlijk, fantastisch, verschillen, blank-zwart, culturen, leren,
denken....doen!!: AAAHH WHAT THE F#CK!
Ofwel: Nanda gaat naar Kaapstad
Hi en welkom op mijn reislog!
Het hoort erbij...dus ook ik ga mij wagen aan een heus reisblog! Dit is dé plaats om op de hoogte te blijven vanal mijnavonturen en ervaringen tijdens mijn stage in Kaapstad. Vanaf 27 juli zul je hierregelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies....dat ik nog in Kaapstad zit. Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
En het allerbelangrijkste: laat af en toe eens een berichtje achter! Leuk nieuws, gek nieuws, zomaar nieuws, hoi nieuws, ff tussendoor nieuws, wist je al nieuws, minder leuk nieuws....alles kan en alles mag. Dus doen!
Nanda
Lieve Nanda alles goed met jou of verlang je naar huis?Je vader is zeker bij jou,dat zal je wel fijn vinden.Vanmiddag ben ik weer naar fitnis geweest en ik heb daar de nodige oefeningen gedaan,ja je moet in beweging blijven zeggen ze,vooral als je ouder wordt en dat doen we dan maar.Hier gaat alles goed,de zon schijnt nog steeds maar het is wel kouder zo lieve Nanda jij weet weer wat uit Holland.Heel veel liefs en kusjes van Oma en Opa.
Lieve Nanda hier weer even een berichtje uit Holland.Hoe is het met jou heb je het nog naar je zin? hier gaat alles goed.Vanmorgen hulp gehad en het was een jongen, hele aardige jongen hij studeerdt nog en gaat bij mensen werken voor zakgeld, en hij kan ook goed werken.Je Vader en Moeder zijn nu bij jou dat zal je wel leuk vinden kan je ze alles laten zien.Het begint hier nu koud te worden maar de zon schijnt nog steeds.Morgen al weer zaterdag wat gaat het toch hard.We krijgen steeds mooie progamma,s van de buurvrouw en dat vind ik zo lief van haar.Ze komt ook iedere week een kop koffie drinken bij ons en dat is gezellig.Woensdag middag weer naar fitnes geweest en hoop het nog lang vol te houden,zwemmen zijn we even mee gestopt,maar we hopen toch weer gauw te gaan.dat is ook heerlijk.Zo lieve Nanda heeeeel veeeeel liefs en een dikke pakkert van Opa en Oma.
Lieve Nanda bedankt weer voor de foto,s leuk hoor wij hebben ze met aandacht bekeken.Het is toch haast niet te geloven dat dit bericht bij jou terecht komt,zo ver weg maar wel leuk dat je kontakt met elkaar kan houden, hier gaat ales goed,de zon heeft weer de hele dag geschenen en de olibollen kraam staat hier ook weer aan de overkant je ziet er ook geregeld mensen staan,maar wij zouden er nu geen trek in hebben,wij wonen hier zo gezellig je heb altijd wat te zien.Zo jij weet ook weer wat uit holland,je ouders gaan Vrijdag geloof ik weer terug ben beniewd hoe ze het vinden daar,misschien willen ze daar wel gaan wonen,maar ik hoop het niet.Heel veel liefs en een dikke pakkert van Oma en Opa.
Lieve Nanda wij hebben weer alle fotoh,s bekeken leuk hoor wat zijn het donkere kinderen,waarom zijn wij blank?raar eigenlijk als je er goed overnadenkt,maar ja er zijn wel meer rare dingen op de wereld, en daar moet je maar aan wennen en niet over nadenken.Vanmiddag weer naar fitnis geweest daar knap je wel van op, ik ben de oudste er zijn allemaal vrouwen van in de 40 of ook al 50,dus ben ik de oudste ik hoop het nog vol te houden.Zo jij heb weer wat te lezen.heeeeeeeeeelveeeeeeeeeeeeeeeel liefs van Oma en Opa.
Hallo Lieve Nanda je bericht en foto,s ontvangen en hebben het met aandacht bekeken leuk hoor, Zo te zien heb je het wel naar je zin en je ziet wat van de wereld,en leerd andere mensen kennen.Ik zou best eens willen kijken,maar helaas gaat dat niet,het lijkt mij een prachtig land.Je heb het wel naar je zin zo te lezen,gelukkig daar waren we ook niet zo bang voor,en leuk dat je ouders geweest zijn die weten nu hoe jij het daar hebt.De oliebollen kraam hier loopt nu al goed,je ziet er steeds mensen staan,ik heb er nog geen trek in.Vroeger bakte ik ze zelf en dat was heel leuk en het rook dan zo heerlijk,maar ik zou er nu geen zin meer in hebben.Het begint nu echt herfst te worden,daar moet je ook weer aan wennen,maar daar wen je ook weer aan.Ik ben toch zo blij met de computer ik zit er ook iederedag achter om te kijken of ik weer een progamma krijgt van de buurvrouw die stuurd van die mooie progamma,s en lees de courant op de computer,makkelijk toch.Zo lieve Nanda jij heb weer een bericht en dat zal je wel leuk vinden,heb je weer wat te lezen.Heel veel liefs en een dikke pakkert van Opa en Oma.